This is an example of a HTML caption with a link.

Faceţi cunoştinţa - cîştigători fericiţi

Să cîştigi la loteria Green Card – este cea mai simplă cale de a pleca în SUA. Aceasta o va confirma fiecare, dintre cei care au o idee despre ordinul de emigrare în State. Site-ul GoAmerica.md – este cea mai simplă cale de a participa la loterie.

În lunile octombrie-noiembrie a fiecarui an are loc loteria de vise in SUA a Guvernului Statelor Unite ale Americii, unde oamenii din întreaga lume au posibilitatea de a cîştiga un permis de şedere în Statele Unite (cetatanie Americana). Guvernul SUA este cointeresat în menţinerea populaţiei multietnice a ţării. În special cu scopul de a atrage imigranţi din diferite ţări, se efectuează anual o loterie, cunoscută neoficial ca « Loteria Green Card ». Anul acesta, ea va avea loc din nou şi printre cei care se vor înregistra pe pagina GoAmerica.md anul imprejur sau pina la data de 2 Noiembrie a fiecarui an, vor fi din nou 50 000 cîştigători.

Participarea la loteria de vize DV – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, dispunînd de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, beneficiind în acelaşi timp de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume.Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Iar mai departe, totul depinde de noroc!Anul trecut, aproape 1300 din compatrioţii noştri s-au folosit de ocazie şi au cîştigat. În anul acesta, cîştigătorul poţi fi chiar tu! Participă la loterie sau află mai multe pe sait-ul GoAmerica.md sau apelînd 022/873-999, Mob 68 873-999

Vă prezentăm căştigătorii loteriei GreenCard:

Cristina Sandu

Întotdeauna am vrut să plec în America. Am fost plecată prin Programul Work&Travel şi m-am convins că îmi place foarte mult această ţară. Acum cîţiva ani am participat la loterie ... Sincer, nu credeam că anume mie îmi va zîmbi norocul... Dar se pare că a fost sortit! Am cîştigat. Aşa noroc vine o dată în viaţă! Colectarea de documente nu a durat mult şi nu m-a costat scump. Sunt pînă în prezent recunoscătoare băieţilor de la goamerica.md - m-au ajutat si cu actele şi cu căutarea locului de muncă. Avem mai mult de un an de cînd trăim în Boston, 9 luni în urmă s-a născut fiica mea. Noi lucrăm, am cumpărat o casă recent, călătorim în toată lumea ... Totul este foarte bine. Mulţumesc stelei mele norocoase!

Aveţi şansa să fiţi vecini!

 

Sergiu Coliţov

Iată şi visul meu a devenit realitate, zbor şi eu în America ... Am avut dublu noroc - primul că am cîştigat la loteria Green Card, iar al doilea - că am ales corect compania care m-a ajutat cu documentele. Ele sunt fără greşeli şi întocmite la timp, astfel nu am cheltuit bani în plus, şi cel mai important, m-au ajutat cu cel mai important document, care este solicitat la ambasadă - un contract de muncă în America. Această companie deţine licenţă în căutare a posturilor de muncă şi încheierea contractelor de muncă în Statele Unite. Din acest motiv, am fost capabil să demonstrez la ambasadă, că imediat după sosire încep lucrul, si pot să mă întreţin în America – aceasta fiind o condiţie obligatorie pentru acordarea unui permis de şedere. Toţi cei care se confruntă cu aceeaşi problemă de documentaţie, vă recomand doar site-ul GoAmerica.md – aceasta este unica de ce aveţi nevoie pentru a merge in State, înafară de noroc.

Încercaţi soarta şi voi!

 

Diana Rusu

Sunt fericită! Cu programul de emigrare eu într-adevăr m-am dus acolo, unde visam! Toate actele au fost pregatite de catre GoAmerica.md careia le spun MULTUMESC. Succese tuturor!

Faceţi şi voi pasul corect!

 

Leşan Viorel

Asi dori sa spun un mare multumesc companiei care m-a ajutat sa mi se impleneasca dorinta. Am avut dorinta sa vizitez SUA, am fost refuzat la Ambasada SUA dar dupa o perioada am fost anuntat de cistigul visei de emigrare. Acum ma aflu in Baltimore , statul Washington, muncesc, calatoresc si pur si simplu traiesc minunat.

Încearcă-ți soarta!

 

Dan Nicolai

Am ajuns in America cu ajutorul programului Work and Travel printr-o compani din Moldova care au procedat foarte urit cu toti studentii dar m-am discurcat, am apelat la alt tip de visa in in final m-am adresat la GoAmerica.md care m-au ajutat in primirea rapida a permisului de trai in SUA, acum am resedinta in SUA si sunt bucuros. Multumita indiplinirei corecte a actelor de catre GoAmerica.md eu am aceliasi drepturi ca si orice cetatean American. GoAmerica.md - Eu Va iubesc. ; Succese tuturor.

Dvs. puteţi fi următorul cîştigător!

 

Contacte

str. A. Mateevici, 71
Chișinău, Republica Moldova
tel.: +373 22 245-361
Luni-Vineri: 10.00-17.00
E-mail: info@goamerica.md
Skype: GOAMERICA.MD
DESCHIDE
win_giff

Scurt despre program

Participarea la loteria de vize (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, beneficiind de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, dar si de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume. Acest Program este promovat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite. In fiecare an 50.000 de persoane emigreaza in SUA in baza acestui program. Din Moldova deja au plecat in SUA peste 6.000 de persoane.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Dupa, totul depinde de noroc.