This is an example of a HTML caption with a link.

De ce GoAmerica.md?

Noi oferim:

  • contracte de munca,
  • ajutăm la faţa locului gasirea postului de munca,
  • - perfectam toate actele necesare pentru emigrarea in SUA,
  • primirea permisului de munca,
  • oferim studentţilor şansa de a vedea SUA pe baza programului Work & Travel,
  • prestam servicii de vinzarea a biletelor de avion
  • etc.

Noi facem totul pentru ca D-stra sa fiti multumit de serviciile noastre.

Loteria de migrare DV sau Grincard cum il mai numesc, este una din activitatile companiei si doar o singura cale pentru clienţii companiei. Dar fiind faptul ca aceasta cale este legală , reală si foarte simplă – Noi dam sfatul de a participa la loterie GRATUIT. Inregistrează-te acum pe pagina GoAmerica.md

GoAmerica.md - este tot de ce aveţi nevoie în cazul în care doriţi să plecaţi în America ...

Călătoreşte în America cu GoAmerica.md!

Vrei să vezi Manhattan şi Broadway? Să te primbli pe străzile din New York sau să duci familia în week-end la Disneyland? Să te bronzezi pe plajele din California şi să vezi cu proprii ochi cîmpii şi canioane? Sau poate vrei să faci carieră, să cumperi o casă frumoasă şi să oferi educaţie de calitate pentru copiii tăi? Ia parte la Loteria Green Card pe sait-ul GoAmerica.md, cîştigă un loc de trai în SUA şi visele tale vor deveni realitate

Loteria de vise de emigrare in SUA - (denumirea corectă – DV sau Diversity Immigration Visa Program) este organizată anual de către Guvernul Statelor Unite. Congresul SUA alocă 50.000 de vize pentru imigranţi de diferite naţionalităţi, care sunt eligibili să locuiască în Statele Unite, cu şedere permanentă. Acest program oficial are ca scop susţinerea caracterului multietnic al ţării.

Participînd la loterie, puteţi cîştiga un loc de trai în SUA, avînd astfel posibilitatea în mod legal, să locuiţi, lucraţi şi studiaţi în America, să călătoriţi fără vize în lumea întreagă, iar peste 5 ani - să obţineţi cetăţenia. Veţi avea aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii Statelor Unite, cu excepţia posibilităţii de a vota, pînă obţineţi cetăţenia.

În acest an, loteria va avea loc de pe data de 5 octombrie pînă pe 03 noiembrie. Site-ul GoAmerica.md oferă posibilitatea să vă înregistraţi online ABSOLUT GRATUIT în cîteva minute şi să participaţi la loterie. Pentru a cîştiga aveţi nevoie doar de noroc - nici profesia, nici vîrsta, nici starea civilă, nici educaţia sau cunoştinţele de limbă engleză - nu contează

Apropo, şansele de cîştig sunt destul de mari. Cel puţin, mult mai mari decît în loterie, unde pentru achiziţionarea unui produs se dă posibilitatea de a cîştiga o foaie turistică sau o maşină. Acolo, este un cîştigător dintr-o mie. Dar la loteria pentru imigranţii de diferite naţionalităţi cîştigă un participant din douăzeci. În cazul în care ambii soţi participă - şansele vor creşte îndoit. Anul trecut, au fost aproximativ 20.000 participanţi din Moldova, iar loc de trai în SUA au cîştigat aproximativ 900 oameni, dar pleacă şi mai mulţi, deoarece, fiecare cîştigător poate emigra cu întreaga sa familie.

Cu toate acestea, norocul – nu este unicul lucru necesar pentru a vă asigura permisul de reşedinţă permanentă în SUA. Al doilea moment important - un contract de lucru despre obţinerea căruia trebuie să vă preocupaţi din timp. Dacă aveţi norocul şi cîştigaţi la loterie, trebuie să începeţi imediat cautarea unui post de lucru în America, şi încă în perioada aflării aici, să încheiaţi contractul de muncă. Acest contract trebuie să fie prezentat la ambasadă, cu scopul de a demonstra că sunteţi în stare să vă asiguraţi pe DVS şi familia DVS, fiind în Statele Unite. Fără o dovadă a viabilităţii financiare, nu obţineţi permis de şedere.

Astfel, contractul de muncă - este, de fapt, cel mai important în pachetul de documente pentru a obţine un permis de şedere. Prin urmare, de preferinţă înainte de a îndeplini formularul de participare la loterie – aflaţi dacă compania la care vă înregistraţi, oferă contract de muncă. Este de asemenea important să cunoaşteţi şi remunerarea, pentru că preţurile pentru servicii variază în mod substanţial. Dacă nu aflaţi aceste detalii din timp, în caz de cîştig, riscaţi să aveţi mai multe cheltuieli. Şi mai neplacută ar putea fi întîlnirea cu impostorii, care pot fi implicaţi în activităţi ilegale.

Aplicînd prin formularul de pe sait-ul GoAmerica.md, puteţi fi siguri că în caz de cîştig veţi găsi cu uşurinţă un loc de muncă în SUA (compania are licenţă pentru a oferi contracte şi locuri de muncă străinilor). În această companie, veţi găsi un partener de încredere care garantează legalitatea, corectitudinea şi operativitatea pregătirii tuturor documentelor. Cu toate acestea, spre deosebire de multe alte companii, GoAmerica.md nu măreşte considerabil preţurile pentru serviciile prestate, şi propunerea lor este, probabil, cea mai atractivă pe piaţă.

Site-ul GoAmerica.md - este partenerul vostru, care, în primul rînd, oferă o înregistrare convenabilă, foarte simplă şi absolut gratuită la loterie; pe de altă parte, oferă executarea promptă şi calificată a documentelor în caz de cîştig, şi, în sfîrşit, cel mai important - va ajută legal să găsiţi un post de lucru în America, chiar înainte de plecare.

Apropo, dacă consideraţi şi alte modalităţi de a vizita SUA, cu excepţia imigrării (de exemplu, Work & Travel, muncă în conformitate cu contractul sau orice altceva), nu ezitaţi să contactaţi GoAmerica.md . Experţii Companiei vă vor răspunde la toate întrebările, vor descoperi toate opţiunile şi vor alege una care se potriveşte optim necesităţilor DVS.

GoAmerica.md este specializata in gasirea locurilor de muncă in SUA inca fiind in moldovadin  pina la plecare sau deja fiind in America, la fel vizitarea Statelor Unite prin diferite programe guvernamentale pentru elevi, studenti si absolventi. Noi   oferim  un loc de muncă în Statele Unite și ajutor consultativ in obtinerea permisiunei de munca oficiale la fel oferim ajutor in procurarea biletelor de avion., completarea actelor pentru eliberarea vizelor de catre Sectia Consulara SUA. etc

US Visa Lottery - este doar una dintre activitățile oferite, și doar o singura modalitate pentru clienții nostril de a emigra legal in America. Dar din moment ce acest mod de emigrare este legal, real, și foarte simplu - vă încurajăm să participati la  loterie – absolut GRATUIT!   Inregistreaza-te acum! Registrarea este online pe pagina GoAmerica.md sau la noi in birou. Atentie la fotografia pe care o prezentati online. In birou primiti poza corecta –GRATUIT.

Pe scurt, GoAmerica.md - este tot ce ai nevoie, dacă vrei să mergi în America ...

 

Be a Part of It ...

Contacte

str. A. Mateevici, 71
Chișinău, Republica Moldova
tel.: +373 22 245-361
Luni-Vineri: 10.00-17.00
E-mail: info@goamerica.md
Skype: GOAMERICA.MD
DESCHIDE
win_giff

Scurt despre program

Participarea la loteria de vize (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, beneficiind de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, dar si de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume. Acest Program este promovat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite. In fiecare an 50.000 de persoane emigreaza in SUA in baza acestui program. Din Moldova deja au plecat in SUA peste 6.000 de persoane.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Dupa, totul depinde de noroc.