This is an example of a HTML caption with a link.

SELECŢIONAREA APLICANŢILOR

Aplicanţii vor fi selecţionaţi aleatoriu de calculator, din toate formularele de înregistrare calificate. Cei selecţionaţi vor fi înştiinţaţi prin poştă în perioada mai–iulie al urmatorului an; scrisorile de înştiinţare vor furniza instrucţiuni ulterioare, inclusiv informaţii asupra taxelor legate de imigrarea în Statele Unite.

Calculatorul allege cistigatorii din toti aplicantii care corespund cerintelor programului. Cei selecţionaţi prin intermediul GoAmerica.md vor fi instiintati prin email, telefon sau posta. Persoanele neselecţionate NU VOR PRIMI nici o înştiinţare. Ambasadele şi Consulatele Statelor Unite nu vor putea furniza o listă a aplicanţilor selecţionaţi. Soţiile/soţii şi copiii necăsătoriţi, sub 21 ani, ai aplicanţilor desemnaţi câştigători pot de asemenea solicita vize pentru a însoţi sau urma aplicantul principal.

Vizele pentru loteria de emigrare vor fi eliberate în perioada urmatorului an. Procesarea formularelor de înregistrare şi eliberarea vizelor aplicanţilor desemnaţi câştigători precum şi a membrilor lor de familie eligibili trebuie să aiba loc până la miezul nopţii al datei de 30 septembrie urmatorului an. Sub nici o formă vizele în cadrul programului de loterie nu pot fi eliberate sau aprobate după această dată şi nici membrii de familie nu pot obţine vize în cadrul programului de loterie pentru a urma aplicantul principal în Statele Unite după această dată. Pentru a li se elibera vize de imigrare, aplicanţii trebuie să îndeplinească TOATE cerinţele de calificare ale legii Statelor Unite. Aceste cerinţe pot creşte nivelul de examinare cerut şi timpul necesar pentru procesare în cazul cetaţenilor din unele ţări participante, listate în acest anunţ, dar nu se limitează la ţările identificate ca sponsori ai terorismului.

Procesarea formularelor de înregistrare şi eliberarea vizelor aplicanţilor desemnaţi câştigători care îndeplinesc criteriile cerute precum şi a membrilor lor de familie eligibili TREBUIE să aibă loc până la miezul nopţii al datei de 30 septembrie fiecarui an. Sub nici o formă vizele în cadrul programului de loterie nu pot fi eliberate sau aprobate după această dată şi nici membrii de familie nu pot obţine vize în cadrul programului de loterie pentru a urma aplicantul principal în Statele Unite după această dată.

Notă importantă ! GoAmerica.md NU percepe nici o taxă pentru înscrierea în programul de DE EMIGRARE Registrarea online sau in biroulGoAmerica.md este GRATUITa. IMPORTANT : Inregistrarea dubla duce la descalificarea persoanei din program , nu importa sursa de inregistrare.

Primirea mai multor înregistrări pentru o singură persoană va descalifica acea persoană din procesul de
înregistrare, indiferent de sursa acelei înregistrări.

Contacte

str. A. Mateevici, 71
Chișinău, Republica Moldova
tel.: +373 22 245-361
Luni-Vineri: 10.00-17.00
E-mail: info@goamerica.md
Skype: GOAMERICA.MD
DESCHIDE
win_giff

Scurt despre program

Participarea la loteria de vize (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, beneficiind de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, dar si de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume. Acest Program este promovat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite. In fiecare an 50.000 de persoane emigreaza in SUA in baza acestui program. Din Moldova deja au plecat in SUA peste 6.000 de persoane.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Dupa, totul depinde de noroc.