This is an example of a HTML caption with a link.

CERINŢE ŞI PROCEDURI PENTRU PARTICIPARE

Aplicantul trebuie sa fie nativ al uneia dintre tarile mentionate în "Lista tarilor pe regiuni geografice, ai caror cetateni se califica."

Nativ al unei tari care se califica: in cele mai multe cazuri aceasta înseamna tara în care aplicantul s-a nascut. Totusi, exista alte doua posibilitati pentru a va putea califica. În primul rând, daca v-ati nascut într-o tara care nu participa la program dar sotul/sotia este nascut(a) într-o tara care participa, puteti face apel la tara în care s-a nascut sotul/sotia, cu conditia ca atât Dstra, cât si sotul/sotia sa fiti mentionati pe cererea selectata, sa primiti vize si sa intrati simultan în Statele Unite. În al doilea rând, daca sunteti nascut(a) într-o tara care nu se califica, dar nici unul din parintii nu este nascut sau nu a locuit în acea tara când v-ati nascut, puteti face apel la una din tarile în care s-au nascut parintii, daca este o tara ai caror nativi se califica în programul de IMIGRARE.

Aplicantul trebuie sa îndeplineasca cerinta privind nivelul de educatie sau experienta de munca a programului de IMIGRARE.

Educatie sau experienta:

Dumnevoastra trebuie sa aveti SAU diploma de bacalaureat SAU doi ani de experienta în ultimii cinci ani într-un domeniu care presupune cel putin doi ani de calificare sau experienta pentru a profesa. Dovada experientei profesionale se face cu carnetul de munca. Pentru a determina calificarea pe baza experientei profesionale se va folosi baza de date On Line a Departamentului Muncii al SUA: www.onetcenter.org. Pentru mai multe informatii despre experienta, vezi punctul 13 din Întrebari Frecvente. Daca nu întruniti aceste cerinte, NU ar trebui sa trimiteti o scrisoare de participare la programul IMIGRARE .

Departamentul de Stat va accepta numai Formulare de Înregistrare Electronica (E-IMIGRARE ) complete pentru programul de imigrare, care pot fi transmise în mod electronic la GoAmerica.md, în timpul perioadei de înregistrare in perioada: 5 octombrie - 03 noiembrie a fiecarui an.

IMPORTANT: Daca s-au primit MAI MULTE înregistrari pentru un singur aplicant, toate înregistrarile vor fi descalificate indiferent de cine a transmis înregistrarea.

Puteti pregati si transmite propria aplicatie/înregistrare de unul singur, sau altcineva poate face acest lucru pentru D-stra. In cazul dat GoAmerica.mdVa garanteaza corectitudinea inregistrarii GRATUIT.

Scrisorile de participare tiparite pe hârtie vor fi acceptate doar la biroul GoAmerica.md (vezi Despre noi).

Este foarte important ca toate fotografiile cerute sa fie transmise. Înregistrarea de participare va fi descalificata daca nu sunt atasate toate fotografiile cerute. Fotografii recente ale urmatoarelor persoane trebuiesc transmise odata cu aplicatia in cazul in care inregistrarea se face in oficiul GoAmerica.md sau odata cu Formularul Electronic de Înregistrare pe GoAmerica.md:

- al dumneavoastra (aplicantul principal);

- al sotiei/sotului (aplicantului principal);

- ale fiecarui copil necasatorit sub 21 de ani, inclusiv toti copiii naturali la fel ca si cei adoptati legal si copiii vitregi chiar daca un copil nu mai locuieste cu IMIGRARE s. sau nu intentioneaza sa imigreze prin programul de IMIGRARE .

Nu trebuie sa transmiteti fotografia unui copil care este deja cetatean american sau rezident permanent. Fotografiile de grup sau de familie nu sunt acceptate; trebuie sa existe o fotografie separata pentru fiecare membru de familie. Netransmiterea fotografiilor cerute pentru sotia/sotul IMIGRARE s. si pentru fiecare copil, va conduce la o înregistrare incompleta în sistemul de IMIGRARE . Acea înregistrare nu va fi acceptata si va trebui retransmisa. Netransmiterea fotografiilor corecte pentru fiecare persoana in sistemul de IMIGRARE , va conduce la descalificarea solicitantului principal si la refuzul vizelor tuturor persoanelor incluse în caz, la data intreviului pentru viza.

O fotografie digitala a dumneavoastra, a sotiei/sotului si a fiecarui copil, trebuie transmise on-line odata cu Formularul Electronic E-IMIGRARE . Imaginea poate fi furnizata, fie captând o noua fotografie digitala, fie scanând o fotografie cu un scaner digital.

Sunt supuse descalificarii înregistrarile în care se constata ca fotografiile nu sunt recente sau care contin fotografii care au fost manipulate (distorsionate) sau care nu întrunesc specificatiile

IMPORTANT : Inregistrarea dubla duce la descalificarea persoanei din program, indiferent de sursa de inregistrare.

Contacte

str. A. Mateevici, 71
Chișinău, Republica Moldova
tel.: +373 22 245-361
Luni-Vineri: 10.00-17.00
E-mail: info@goamerica.md
Skype: GOAMERICA.MD
DESCHIDE
win_giff

Scurt despre program

Participarea la loteria de vize (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, beneficiind de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, dar si de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume. Acest Program este promovat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite. In fiecare an 50.000 de persoane emigreaza in SUA in baza acestui program. Din Moldova deja au plecat in SUA peste 6.000 de persoane.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Dupa, totul depinde de noroc.