This is an example of a HTML caption with a link.

INSTRUCŢIUNI PENTRU PROGRAMUL DE EMIGRARE Goamerica.md

Programul de IMIGRARE SUA (DV Lottery) sau cum i se mai spune "Green Card ", mandatat de Congresul S.U.A. este administrat pe o bază anuală de către Departamentul de Stat şi condus sub termenii Secţiunii 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA). Secţiunea 131 a Legii de Imigrare din 1990 (Pub. L. 101-649) a modificat INA 203, prevăzând o nouă clasă de imigranţi cunoscută ca „diversity immigrants"). În fiecare an fiscal, secţiunea 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA) pune la dispoziţie maximum 55.000 de vize EMIGRARE persoanelor din ţări cu rate mici de imigrare în Statele Unite.

Loteria de vize pune la dispoziţie, anual vize de reşedinţă permanentă, persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple dar stricte de calificare. Solicitanţii de vize de IMIGRARE sunt selectaţi aleatoriu, de un calculator.

Vizele sunt distribuite pe şase regiuni geografice, cu un număr mai mare de vize acordat regiunilor cu o rată de imigrare mai redusă, şi cu neacordarea nici unei vize ţărilor care au trimis mai mult de 50.000 de imigranţi către SUA, în ultimii cinci ani. In cadrul fiecarei regiuni geografice, nici o ţară nu poate primi într-un an mai mult de şapte la sută (7%) din numărul de vize de IMIGRARE disponibile în fiecare an.  

Contacte

str. A. Mateevici, 71
Chișinău, Republica Moldova
tel.: +373 22 245-361
Luni-Vineri: 10.00-17.00
E-mail: info@goamerica.md
Skype: GOAMERICA.MD
DESCHIDE
win_giff

Scurt despre program

Participarea la loteria de vize (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, beneficiind de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, dar si de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume. Acest Program este promovat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite. In fiecare an 50.000 de persoane emigreaza in SUA in baza acestui program. Din Moldova deja au plecat in SUA peste 6.000 de persoane.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Dupa, totul depinde de noroc.