This is an example of a HTML caption with a link.

INSTRUCŢIUNI PENTRU TRANSMITEREA UNEI FOTOGRAFII (IMAGINI) DIGITALE

Fişierul cu fotografia digitală trebuie să corespunda următoarelor specificaţii tehnice şi de compoziţie şi poate fi realizat în unul din următoarele moduri: facind o fotografie digitală nouă sau prin scanarea unei fotografii deja existente. Inainte de a trimite înregistrările, aplicanţii îşi pot verifica fotografiile accesând linkul de validare de pe website-ul GoAmerica.md. Validarea fotografiei furnizează sfaturi tehnice adiţionale despre compoziţia fotografiei şi exemple de fotografii acceptabile şi neacceptabile. Specificaţii de compoziţie: poza digitală transmisă trebuie să se conformeze următoarelor specificaţii de compoziţie sau formularul E-IMIGRARE va fi descalificat.

Foarte important: Fotografia trebuie sa fie pe fon alb avind cerintele descrise mai jos.

Poziţia Capului:

Persoana fotografiată trebuie să privească direct spre cameră.
Capul persoanei fotografiate nu trebuie să fie înclinat spre spate, în faţă sau lateral.
Capul persoanei trebuie să acopere aproximativ 50% din suprafaţa fotografiei.

Fundal

Fotografia trebuie sa aibă un fundal neutru, deschis la culoare. Fotografiile care sunt facute pe un fundal întunecat/cu model încărcat nu vor fi acceptate.

Focalizare

Fotografia trebuie să fie focalizată.

Accesorii pe față

Fotografiile în care persoana fotografiată poartă ochelari cu lentile închise la culoare sau alte obiecte decorative care obturează faţa persoanei, nu vor fi acceptate.

Acoperirea capului și pălării

Fotografiile în care aplicanţii au capul acoperit sau poartă pălării sunt acceptabile doar datorită convingerilor religioase şi chiar şi atunci acestea nu trebuie să ascundă nici o porţiune a feţei solicitantului. Fotografiile aplicanţilor cu accesorii tribale sau de alt fel pentru cap, care nu sunt în mod specific religioase prin natura lor, nu sunt acceptabile. Fotografiile personalului militar, aviatic sau de alt fel, care poartă pălării ale uniformei respective, nu se acceptă.

Structura fotografii

Se cer fotografii color cu o adâncime de culoare de 24 biţi. Fotografiile pot fi descărcate din aparatul foto digital într-un fişier în calculator sau se pot scana într-un fişier în calculator. Dacă folosiţi un scaner, setările trebuie să fie in modul „True Color" sau „24-bit color." Fotografiile color trebuie scanate la aceste setări pentru a se conforma cerinţelor programului EMIGRARE . Vezi informaţiile suplimentare pentru scanare.

!!! IMPORTANT : Inregistrarea dubla duce la descalificarea persoanei din program, indifferent de sursa de inregistrare.!!!

Fotografiile care vor fi acceptate:

 

Fotografiile care nu vor fi acceptate:

Specificaţii tehnice:

Fotografiile transmise digital trebuie să corespunda următoarelor cerinte, altfel sistemul va respinge automat Formularul de Înregistrare E-IMIGRARE, înştiinţind expeditorul. 

Dacă se face o fotografie noua, atunci aceasta trebuie să corespunda urmatoarelor cerinte:

Formatul fişierului: Fişierul cu fotografia digitală trebuie să fie în formatul JPEG – (extensia fişierului: jpg).

Mărimea fişierului: Mărimea maximă acceptată a imaginii va fi de 240 kilobytes (240KB).

Rezoluţia: 600 pixels înălţime x 600 pixels lăţime.

Adâncimea de culoare: adâncime de 24 bit culoare. (Notă: imaginile monocrome alb-negru (2 bit adâncime de culoare) sau 8 bit culoare sau 8 bit tonuri de gri nu vor fi acceptate).

Scanarea unei fotografii existente:

Înainte de scanarea unei fotografii, aceasta trebuie să îndeplinească de asemenea şi specificaţiile de compoziţie de mai sus. Dacă fotografia obişnuită întruneşte criteriile de mărime culoare şi compoziţie, atunci ea poate fi scanată urmând specificaţiile scaner-ului.

Rezoluţia: Scanaţi la o rezoluţie de 150 puncte per inch (dpi) Formatul fişierului: Fişierul cu fotografia digitală trebuie să fie în formatul JPEG – (extensia fişierului: jpg).

Mărimea fişierului: Mărimea maximă acceptată a imaginii va fi de 240 kilobit (240KB)

Rezoluţia: 600 pixels x 600 pixels Adâncimea de culoare: 24 bit culoare (Notă: fotografiile alb-negru, monocrome sau în tonuri de gri nu vor fi acceptate).

!!! IMPORTANT : Inregistrarea dubla duce la descalificarea persoanei din program, indifferent de sursa de inregistrare.!!!

Contacte

str. A. Mateevici, 71
Chișinău, Republica Moldova
tel.: +373 22 245-361
Luni-Vineri: 10.00-17.00
E-mail: info@goamerica.md
Skype: GOAMERICA.MD
DESCHIDE
win_giff

Scurt despre program

Participarea la loteria de vize (numită oficial Diversity Immigration Visa Program) – este şansa de a emigra legal în Statele Unite şi pentru cetăţenii ţării noastre. Împreună cu permisul de şedere, cîştigaţi posibilitatea de a pleca legal în America cu toata familia, să locuiţi, munciţi şi studiaţi acolo, beneficiind de aceleaşi drepturi ca şi cetăţenii SUA, dar si de facilităţi a regimului de vize pentru călătorii în ţările Uniunii Europene şi multe alte ţări din lume. Acest Program este promovat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite. In fiecare an 50.000 de persoane emigreaza in SUA in baza acestui program. Din Moldova deja au plecat in SUA peste 6.000 de persoane.

Pentru a participa la loterie, nu este nevoie de nimic altceva, decît sa îndepliniţi ABSOLUT GRATUIT formularul. Dupa, totul depinde de noroc.